14 Haziran 2014 Cumartesi

10.KCBT:Sonunda -Tom Ellen&Lucy Ivison | Yorum

''Acemi Bir Aşk Hikayesi''

Kitap:Sonunda
Yazar:Tom Ellen&Lucy Ivison
Yayınevi:Pena Yayınları
Sayfa Sayısı:336
Tür:Yetişkin-Romans
Puan:4/5
KARŞINIZDA HANNAH.
Romantik, zeki ve acemi.
Hayatının aşkını arıyor.
KARŞINIZDA SAM.
Eğlenceli, çekici ve acemi.
Hayatının aşkını arıyor.

ACEMİ BİR AŞK HİKÂYESİ
Bu yazın Sam ve Hannah için
bambaşka bir anlamı vardır. Bu yaz her ikisinin de hayatı değişebilir. Her ikisi de hayatlarının aşkını bulma peşindedir fakat gerçek aşkın net bir adresi yoktur. Asla kolay bulunmaz. Hele bir de acemiysen gözler ne kadar onu arasa da o saklanacak yeni yerler, yeni bahaneler bulur. 

Merhabalar! Uzun bir aradan sonra tekrar buralardayım.Üniversite ve finaller derken blogu iyice boşladığımın farkındayım ama sonunda okul bitti ve yaz başladı.Ben de bu açığı yeni kitap yorumları ile yakın zamanda kapatmayı umuyorum.Okumak istediğim birçok kitap var ve en kısa sürede yavaş yavaş hepsini burada yorumlamaya çalışacağım inşallah.

Her neyse,bugün ki konumuza gelecek olursak; Kitap Canavarları 10. blog turu ile tekrar karşınızda! Turumuzun konuğu Pena Yayınları'ndan çıkan ''Sonunda'' kitabı.Tur kapsamında yine harika yayınlarla ve birbirinden güzel görsellerle buralarda olacağız.Daha fazla uzatmadan önce tur takvimimize bir göz atalım ve ardından da yorumuma geçelim :)

-Tur Takvimi-

-Yorum-
Kitabımız iki kişi tarafından anlatılıyor. Birisi esas oğlanımız Sam Moran,diğeri ise sarışın kızımız Hannah Brown. Hannah kendine göre güzel olarak nitelendirilemeyecek bir kızdır. Ve tıpkı sürekli takıldığı kız grubundakiler gibi kendisinin üniversiteden önce verilecek olan bir partide bekaretini kaybetmesi gerektiğini düşünmektedir. Sam ise ilişkiler konusunda şansı pek yaver gitmemiş talihsiz bir erkektir ve o da seks hakkında düşünmeden edememektedir. Bu iki genç yaşadıkları üniversite sınavı stresini atmak ve sınavların bitişini kutlamak için arkadaşları tarafından verilen bir partiye kendi sıkı dostları ile birlikte giderler. Ve tahmin edersiniz ki Sam ve Hannah bu partide birbirlerini görürler ve ilk görüşte aşık olurlar. Her ne kadar ilk başlarda birbirlerinden hoşlandıklarını dile getirmeseler de ileride bir şeylerin açığa çıkacağını anlıyoruz.

Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim; genel olarak romance-aşk kitapları okuyan birisi değilimdir. Daha çok fantastik ya da distopta okumaktan hoşlanırım.Hatta Sonunda kitabını tur olarak aldığımızı ögrendiğimde biraz ön yargılı yaklaşmıştım kitaba. Ama kitabın ilk 30 sayfasından sonra bu ön yargım tamamen yıkıldı. Bir kere karakter çok gerçekçi ve sevdiğim kişiler oldu ve komedi yer yer kullanılarak kitaba renk katmıştı. Bir de kitap her ne kadar cinsellik içerse de çoğu romance kitabı gibi her sayfada seksten bahsedilmemişti. Böyle olması hem kitabı daha da sevmemi hem de akıcı bir şekilde devam etmemi sağladı.
Bunun dışında kitap gerçekten çok güzel başladı. İlk bölümler oldukça eğlenceli ve komikti. Genelde her ne kadar kitap okurken komik kısımlara rastlasam da öyle kahkaha atarak okumam kitapları. Tebessüm bile nadiren ederim. Ama bu kitapta tam tersi oldu diyebilirim. Bazı kısımlar öyle güzel ve komikti ki insan ister istemez o kısımları okurken gülüyor,en azından tebessüm etmeden duramıyor.

Şimdi diceksiniz ki kitap bu kadar mı güzeldi diye. Aslına bakarsanız bazı pürüzler dışında oldukça beğendiğimi söyleyebilirim. Bu pürüzlerden birisi de kitabın belli başlı bir rotasının olmaması ve okurken sanki kitabın düzenli bir konusu yokmuş gibi hissettirmesi. Hatta benim gibi turdaki bazı arkadaşlarımda böyle düşünmüşler kitabı okurken. Ama genele baktığımda ben iyi bir kitap gördüm karşımda.

Son olarak bence Sonunda kitabı boş vaktinizde kafa dağıtmak için okunabilecek oldukça güzel bir kitap.Sizde fantastik kitapları okumaktan sıkıldıysanız ve değişik,yormayan bir şeyler arıyorsanız Sonunda'ya bir şans verebilirsiniz :)

-Çekiliş-
*Facebook Çekilişi*
Katılmak için tıklayın!

*Rafflecopter Çekilişi*
a Rafflecopter giveaway

Katkılarından dolayı Pena Yayınları'na teşekkür ederiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers