15 Mayıs 2013 Çarşamba

#Haberler:Uyumsuz,Ateşi Yakalamak ve Ateş Ustası


Evet yeni haberlerle tekrar karşınızdayım.Bugünkü haberlerimiz arasında dünyaca hasılat rekoru kırmış bir fantastik serinin ikinci film hahkında bir poster,ülkemizde ve yurt dışında oldukça büyük takipçileri olan Uyumsuz/Divergent serisinin ilk filmden yeni bir kare ve Zehir Ustası ve Büyü Ustası isimleri ile devam eden serinin üçüncü kitabı ''Ateş Ustası''nın kapak tasarımı yer alıyor.

Lafı daha fazla uzatmadan haberleri tek tek inceleyelim:




Geçtiğimiz günlerde Açlık Oyunları serisinin ikinci filmli olan Ateşi Yakalamak'ın karakter posterleri ve fragamanı yayınlanmıştı.Dün ise filmden yeni bir poster yayınlandı.Posterde Katniss Everdeen'i elinde yayı ve oku ile görüyoruz.Açıkçası ben şimdiden film için oldukça büyük bir beklenti içindeyim. ve bu beklentimin de iyi bir şekilde karşılanacağını düşünüyorum :)

***

Diğer bir haberimiz ise yorumunu yaptığım Uyumsuz kitabının film uyarlaması hakkında.Filmden ilk görüntü haftalar önce yayınlanmıştı. Şimdi ise ikinci bir görüntü yayınlandı.Kitabı okuyanlar bilir,bu sahnede esas kızımız Beatrice -ya da diğer bir adıyla Tris-'in  atlayış sahnesini görüyoruz.Unutma Tris,Dört aşağıda seni bekliyor! :D

***
Son haberimiz ise ülkemizde takipçileri olan ve Zehir Ustası,Büyü Ustası adlarıyla DEX Yayıncılık tarafından çıkan Ateş Ustası kitabının kapak tasarımu hakkında.Evet,siz kapağı nasıl buldunuz?Ben açıkçası seriyi daha okumadığım için ne söylesem doğru olmaz.Ama serinin ilk ve ikinci kitaplarının kapak tasarımlarına bakınca diğerleriyle uyumlu olduğunu söyleyebilirim.

Evet,bugünlük bende bu kadar.Kitap ve sinema dünyasından gelen yeni haberlerle tekrar karşınızda olmaya çalışacağım.Hoşçakalın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers